bara till dig selmis världens tråkigaste text

sista sommarlovsdagen.
att göra städa, popcorn kolla film(??) så himla tråkiga planer! 
har haft fullt upp hela veckan.. druckit alkohol köpt en ny väska och typ två tröjor å 3 salvor från bodyshop kunde inte välja vad jag ville lukta. vill egentligen ta fina bilder men är alldeles för trött! igår var jag på veras 1 års kalas käkade massa tårtsa å gosade. i fredags vare fet fredagsfest å katti sov här. i torsdags var gasque och jag stod i baren på björns. sen va vi hos eskil till 4 för då släpade jag med mig linnea hem! i onsdags va jag på stan och sen drog jag ner å diskade på björns efter en annan gasque å hängde med sara. 
 
 

how people treat you is their karma; how you react is your own

Har en liten fundering om jobbrelationer. är det ok att datea någon på sitt jobb? Jag arbetar och får betalt, alltså är jag på jobbet för att jobba inte skaffa nya vänner osv. Visst är det super att umgås med dom på rasterna osv men under arbetstid anser jag att man ska arbeta. jag är kompis med dom jag arbetar med haha men det betyder inte att jag går och snackar med dom närjag jobbar. Har börjat störa mig lite på folk som står ivägen och pratar. Men det som verkligen gör mig förundrad är om det är ok att datea ?! När jag först började på mitt jobb var det en rätt många som frågade efter mitt nummer och vad jag hette osv. Inte bara till mig utan även dom jag arbetar med. Jag var rätt tydlig med att jag inte ger ut mitt nummer till folk jag inte känner. En del blev typ arga? (tyckte väl att jag var en dryg fi**a) ÄR det ens ok att fråga sånt på jobbet?! Igår när jag jobbade var det en kille som åkte ifatt mig bara för att fråga när jag slutade och om jag ville gå på after work date? 
 
Är sånt här vanligt? Asså man kan ju knappast ha en mer osmickrande outfit än vad jag har på mitt arbete (långkallingar + overol) Är det många som blir sextrakaserade i sverige? typ smällda på rumpan och sånt? 

You dont have to have it together Every minute of Every day.

Jobbade mellan 06.00-16.00 va rätt död sen! Men as gulligt i alla fall de bjöds på frukost (åt 5 mackor!!!!!) och lunch flottigt pizza så himla Nice!! Har även rensat ut skafferiet och bakat chocolate chip cookies! Körde även lite på gymmet efteråt. Måste köpa gymkort!(när jag slutar hosta) håller på att bli fet!