Örebro

I torsdags kväll tog jag tåget hem träffa en gammal bekant å möttes av mamma å pappa dom drack vin så de va trevligt. I fredags va jag hos tandläkaren hade bara ett hål så va sjukt mkt bättre än 3. Gick lite på stan köpte en skjorta och hälsa på mamma på hennes jobb;)
Va på bio å såg hunger games med Selma hennes syrra å mamma :) 
Idag har jag typ inte gjort något alls mamma har jul pysslat så har käkat julskinka och pepparkaksdegSååå lång dag

Gick upp kl 5 för att ta mig till Älvsjö för att vara barnvakt så va där till fyra, gosade å strunta i skolan. Sjungit ekorren satt i granen 20 ggr å lite andra barnvisor haha. Sen åkte jag in till stan å leta efter saker gick sämst... Letar ju efter en vas från hm å den är slut... Efter ett par byxor från monki som inte finns i min storlek, och nagellacks kalendern från topshop som tydligen inte går att köpa i Sverige :( 
Va på arbetsintervju på advisa efter de å va inte klar förens 7- halv 8! Å va såååå hungrig! Hade bara ätit en biskvi sen kl 12. Aja nu är jag hemma å har hämtat ut en glossybox ett mobil-gym-fodral ljus och hårfärg(!!) 
Är sjukt trött så ligger i sängen å käkar parmaskinka... Har tusen saker att fixa men hinner inte / är trött.. 

Låste in henne i sängen för orka inte sjunga mer 


Lalalalalalalala

Kommer ihåg första gången jag käkade granatäpple, ganska häftigt eller hur. Var sex år gammal och i Grekland på mitt favoritställe Milos. Fick de en av farbror på vägen ner till "stan" så himla lycklig å åt de på stranden provatas med mamma å pappa. Har älskat de ända sen dess!