Livet suger

Spenderat dagen i sängen igen! Och på toan ätit en banan den åkte ut fort dååå Fancy. Sett angehelica johnssona show på Netflix och typ aaaaalla beaty break avsnitt på youtube. Tusen nyårsbilder på instagram å ännu fler på Facebook jahaaaaaaaa 

Nyårslöften

Har ni sånt? 
Brukar aldrig ha de/ hålla dom men har antagligen halva natten att komma på något bra. Tog en alvedon (tar aldrig annat än allergi tabletter annars haha) så känner mig rätt pigg. Ibland när Jag har assss ont i huvudet brukar jag ringa till mamma å ba vad ska jag göra har såååå ont i huvudet! Så frågor hon alltid om jag tagit en alvedon å de har jag såklart inte haha. Å ba jaaaa det kan jag ju göra haha. Så korkad, å ska vara asiat lixom... Kanske därför dom skicka hit mig? Dom ba hon är alldeles för blond på insidan duger inte som någon äkta asiat! Men vikt å mat kommer jag ibte hålla? Men försöker ju vara vegetarian på veckodagarna så de tänkte jag nig fortsätta med men är ju inget löfte för gillar inte varma grönsaker typ... Wockade tycker Jag är helt okej men paprika är blä varma tomater är blä. Gillar harricoverts som är varma.. Fast inte i wock.. Haha så kräsen? Äter ju allt annars. Är inget fan av böner heller och linser är nog det värsta jag vet! Haha ajaaaa inga tränings mål heller men skulle vika ställa upp i en beach tävling? Bara för att, springa en mil igen utan att dö. Gå ner några kilon som alltid och bli vegan typ. Vill kanske donera håret och ut å resa och få ett bra jobb. Dricka mindre alkohol och vara ute mer haha vill även börja spara pengar. När Jag får ett jobb ska jag börja pansionsspara och bli vuxen. Kanske köpa en Louis Vuitton väska eller spara till en lägenhet och massa snygga inredningsprylar typ köpa fotäljer för flera tusen kronor. Kan nån göra mig rik tack? Vill älska att gå till jobbet och ha tid för vänner som jag hoppas flyttar till Sthlm!!!!!!! Asså så awesome. Vill helt enkelt satsa mer, våga mer, vara en bättre människa och sätta andras behov före mitt eget.

Jul

Har spenderat massa tid hemma och ute med fina kompisar. Fick juicepress i julklapp! Är sjuk.. Kul sätt att börja nya året har i princip sovit i 2 dygn haha men mår bättre så får se om jag kan hitta på något imorgon. Har även kollat hela 1 säsongen av Jane the virgin (22*40min) och fått min första crush på någon som inte är vit. Låter så sjukt att säga högt / skriva. Asså har haft crush på en "svart" (typ afrikan/ liknande ursprung) och "mulatter" å halvmörka personer men inte så här! Brukar ju falla för blåögda och ljusa prinsar i filmer. Så töntig men han är as snygg, och hans personlighet är att dö för inte bara i serien men i verkligheten Dock har han fru å barn men Aaa. 
Bilder från juldagen/annandagen ySååå fint mönster på byxor från indiska
gått på promenad i snön med en galen tax 
försök till snögubbe....