Onsdag

Börjar känna mig som hemma igen i lägenheten dygns rytmen är fortfarande kaos.. (Sover 2 timmar efter jobbet vid 3 och sen typ 01-05) har packat upp alla saker, hunnit träna lite, lagat mat å fixat i ordning så känns bra. Köpt en ny basilika planta den är fin :) min aleovera har fått förra skott och ja det känns bra nu!! Om 7 dagar är jag tillbaka i Örebro och om 8 dagar i Gbg om 9 dagar tillbaka i öret med en lite Balder!!! Omg längtar så mycket!!
Gjorde även en massa summerrolls till middag och matlåda omg så gott är king!! Seriöst mumma vill typ ba äta mer och mer och mer pga så gott!! 


Hur kan man sova när dear John visas

Ligger i sängen å saknar sällskap. Kollar på ca bästa filmen. 

Tänker lite så, skulle vara häftigt att vara militär? Men min största rädsla är hunger, sjukt? Det sitter sååå långt in. Har inte varit hungrig, inte ens lite grann, asså på riktigt typ ever? Vet att när jag kom till Sverige hade jag mega strikta mattider. Överlevnads instinkt, om man inte åt när det var matning, fick man ingen mat och så dog man. 

Mitt kylskåp är aldrig tomt, min frys är alltid fylld och mitt skafferi svämmar nästan över. Efter hyran är mat min största utgift, å vet ju hur sjukligt mycket pengar jag lägger på kläder , skor och väskor. 

Fattar inte hur hela mitt liv ish kretsar runt mat? Ingen självdisciplin alls. Hur kan något sitta så djupt, något jag inte ens minns? En liten liten rädsla som jag aldrig kommer behöva uppleva.  

Ska gråta lite till filmen och försöka sova Mat å dyra kläder

Blev ju ingen semester tyvärr, hoppas på att de blir en utlands resa i höst med Selma å emmy kmr bli fett!
Spenderade pengarna mest på garn, ett par byxor från Samsøe samsøe typ sjukt länge sen jag hade ett par byxor som kosta över 1000kr, (eller ens typ 600) så kändes sjukt lyxigt!! Är super nöjd köpte även en tröja för 1000kr så va värsta lyxpaketet haha! Men den va typ vanlig bra att ha lixom, inte super snygg, fast i bra tyg. Köpte även en ny väska ( lika dan som den beiga men blå) på rean!!! Så va sjukt nice. ÄLSKAR att jobba för man får lön. Annars är ju plugget sjukt nice med tiderna... Annars så är båda just nu rätt tråkiga tyvärr. Så sjukt skoltrött och saknar radio på jobbet hahah! 
Menar älskar ju att se på bilder vad folk köper men är ju sämst på att fota outfits å sååå menar bor ensam i en ej fotovänlig lgh sämsta ljuset pga endast ett fönster. Sååå aha.
Har i alla fall jobbet den här veckan såååå ska spara pengar till resa nu, kanske bli vegetarian på veckodagarna ??? Får man äta ägg då? Kanske ok att käka skinka till frukost nån gång då å då ?? Är ju inge bra på diciplin lixom. 
Idag käka jag äggmacka, spenatsoppa, tomatsalsa och en fralla, å typ lite ris å sås som fanns över ;) 
Igår, äggmackor med ost (ofc), creps med svamp, frallor med tomatsalsa. 
Till imorgons blir de samma frukos hehehehheheheehh å sen bulgursallad med groddar, tomat, avokade och gröna sojabönor mums. Okej ska typ sluta babbla nu å visa bilder på en klänning som jag köpte för rätt länge sen haha 
Tänkte kanske ha den på ett bröllop senare i höst (augusti?) men aa höst är förtusan redan höst nu!! Haha jaa är mega stökigt.. Håller på att packa upp väskan 😂