Tinder å lycka

Asså ibland när jag like-ar någon å dom inte har like-at tillbaka då känner jag mig typ inte tillräckligt snygg typ. Använder inte tinder mega mycket men asså om jag likear 9 personer å får 7 likes tillbaka. Va Jag för ful för dom?? Menar typ alla killar ba drar höger på alla??? 
Vet inte ens varför jag bryr mig men menar skulle aldrig träffa någon från tinder men ändå. Är sååå ytlig?! 

Just nu är tvn på med någon film sitter ensam å pärlar med ett glas vin. livet är sååå fint <3 . imorgon kommer bästis å de blir fett

Annars har jag strövat runt ensam på stan i några timmar idag. Älskar de mest av allt. Slutade med att jag spenderad 1000kr på tyg men kmr förhoppnings vis bli typ 4 klänningar nån dag snart. 
Inspiration 
Tog en timma sovmorgon imorse, sov extra länge å måla naglarna hehe

Fixade även fikat på jobbet! Kung på att koka kaffe!... Snart

Veckan.

Tror typ att det är tisdag imorgon känns som de såå fullt upp?! Hinner inte leva haha!! I måndags satt jag på espresso house i flera timmar lyssna på samtal såå givande!! sov hos Sara pga glömt nykeln i Örebro.... I tisdags mötte jag upp med familjen åkte till Arlanda åt god  mat på Marcus Samuelsson restaurang sak. Han är cool. Han är adopterad. I går va jag barnvakt direkt efter jobbet å kom inte hem före 11. Men mysigt vi sov i hopp. Idag har jag äntligen hunnit träna en sväng så ska strax hoppa in i duschen. 
Sååå mycket att göra å så lite tid jaja allt löser sig i slut ändan.
Så mycket kärlek i den sista bilden!! 
En annan rolig sak hända på tåget till jobbet här om dag. Va rätt fullt och sitter en dam typ 4 m från mig med hörlurar i och tittar på något kinesiskt klipp på telefonen. Men hon hör inte riktigt så hon höjer och höjer volymen. Ja de va ju sådär kul. Men hon har såklart glömt att koppla i hörlurarna i telefonen så alla hör utom hon obviously. Har även läst "grey" and i like it. De da dä

Sandra Beijer <3

Jag ligger raklång på kommendörsgatan och inväntar telefonsignaler. Numret i telefonboken heter ”RING EJ” men jag har redan slagit det fyra gånger. Det är tidig vår och jag har vinterskorna på, dubbla strumpor och ett hål i hjärtat. Vet inte vad klockan är men det är mörkt ute.

Tidigare under dagen har jag varit på citysjukhuset på grund av sprickor i hornhinnan.
– Har du spacklat taket på senaste tiden?
– Nej, inte i hela mitt liv.
Och läkaren fick något oroligt i blicken, ställde stolen åt sidan och satte sig på knä bredvid mig och sa att jag inte skulle gråta för mycket, att ögonen behöver vila ibland. Sedan fick jag en utskrift för ögonsalva som lagar ögonen men inte hjärtat. På vägen ut tog jag ett donationskort. Om jag skulle gå sönder kan ju någon annan bli lite lycklig. Varsågod en lunga. Jag kan ju ändå inte andas.

För tre dagar sedan sågs vi på en bar. Jag hade övat så länge innan. hej hur är det mår hon bra är ni lika kära trivs du du på ditt nya jobb vad fin du är i håret röker du fortfarande minns du alla gångerna vi stal öl ihop på mörka klubbar att jag alltid åt frukost i ditt knä minns du när vi var så jävla kära i varandra.
Men han ville inte förstå.
– Du gjorde slut med mig.
Och jag spillde ut en öl över bordet och raderade hans nummer framför honom fastän vi båda visste att jag kunde det utantill.

För två dagar sedan ringde han.
– Hej, jag tänkte komma förbi och hämta några grejer hemma hos dig.
– Javisst, jag ringer när jag är hemma.
– Det är nog bättre om du ställer ut det ikväll så tar jag det imorgon.
– Men varför då?
– Därför att det finns ingen anledning att träffas.

Igår: 
kom online på msn nu för i helvete jag vill inte ringa jag vill inte vara desperat jag vill inte.

Och nu. På en gata mitt i natten på Östermalm svarar någon på andra sidan.
– Men kan du sluta ringa mig?
– Hej det är jag. Jag ligger på Kommendörsgatan och kommer dö om du inte hämtar mig.
– Vad snackar du om?
– Jag ligger här nu, raklång på gatan.
Och jag hör hur han lämnar rummet för att inte störa hon som ligger bredvid. Hur han trycker telefonluren närmare läpparna och viskar,
– Om du inte ställer dig upp så kommer du bli överkörd. Fattar du inte det? Du kommer dö och jag kommer inte att gå på din begravning för att jag kommer skämmas så jävla mycket över att jag inte räddade dig. Fattar du inte det? Fattar du inte att jag inte kan rädda dig hela jävla tiden?

Och det ligger en flicka i hans säng som jag inte vet vad hon heter i efternamn men jag vet att han älskar henne. Jag ligger raklång på Kommendörsgatan med sprickor i hornhinnan och ingen bär mig hem. Jag är tjugotvå år och han räddar mig inte längre och det kommer ta fem teatrala överkörningsförsök och lika många ögoninflammationer till innan jag förstår det. Förstår att ögonsalvor utskrivna av cityakuten lagar hornhinnor men aldrig hjärtan.