Mega fint väder å jag måste plugga 😫😫

Nästan vegetarian hade ju as fina kolesterol värden typ så fina så att jag träna flera gånger i veckan och var vegetarian. Men tänkte lite herregud är nästan vegetarian?! Asså i veckan har jag käkar lax på sushi. Ägg på mackan vegetarisk tacos. Asså va sjukt länge sen jag köpte kött. Brukar typ äta kyckling ibland och sen kött när någon bjuder, på restaurang vilket Jah inte direkt äter på så ofta... Å så i Örebro och om jag får med mig matlådor. 
Men vad äter jag då??? Typ svampsås rätt ofta sen vet jag inte?! 😂😂😂😂 senaste tiden typ filmjölk med en stor sked nutella å en frukt ❤️❤️❤️ 
Annars har jag spenderat himla massa pengar på toppar senaste tiden men finns så mycket fina kläder just nu som kah vill ha!! 😍 verkligen min stil typ boho-70tal-hippie mycket fransar och sköna byxor! 


Hatar

Vad jag hatar mest av allt
Singlar, kackerlackor, bläckfiskar. 
Seriöst finns inget som skrämmer/ äcklar mig så mycket som sniglar!! Typ värsta mardröm är att ramla av cykeln å ramla på den. Varit ganska nära att ramla av cykeln flera gånger när jag sett än. Ogillar även långsamma och sega människor å bittra osv men men Hatar sniglar och är massor mellan mig och pendelstationen! Har i alla fall haft alla lektioner och redovisningar bara 3 tentor kvar nu. Baklänges

Lite bilder. I omvänd ordning. Va med Selma på satin käka as dyr plocktallrik å  drack dyrt vin. Hängde på bells, sushi yama å lila Örebro. Va på strömpis å dansa sen. Idag har jag ätit glass för har varit bra glass väder och myst med Dacke. Igår va vi på frukost seminarium och sen gick jag å Sara på stan. Hade inte så mycket att göra så hoppa på tåget hem till Örebro. Så nöjd över de!