haft ytterligare en helg i örebro

kom hit i fredags hade seriöst årets sämsta dag. allt va kaos men världens bästa vänner räddade dagen. mamma hjälpte också till när jag typ började kaos gråta hemma jaja. hade as kul va ute och dansade och drack vin. i lördags åt jag bakis mat med bella på max och fick mamma att baka färska lussekatter. blev även lussebullar med mandelmassa (typ som lussesemlor fast funnits i 50 år...) åt massa sånna haha tog ett as långt bad och hängde lite med valpen. Käkade mat och drack vin på fratteli med sabina de va trevligt åkte hem och somnade rätt tidigt. Idag har jag inte gjort så mycket cykla upp på stan mötte upp selma å emmy gick lite på adventsmarknad (julmarknad men är första advent) och fikade med varm choklad. köpte med mig en almenacka för varit så stressad å virrig. Så perfekt att den börja idag!! enda dåliga är att den är ganska ful och tråkig och tiden är från 08.00 - 18.00 menar vem har inte planer efer klockan 18? sitter på tåget borde plugga men såå svårt. och mår lite illa... hatar att åka gungiga tåg.
 
En annan kul sak om advent är hur det verkligen exploderat de senaste åren. Att ha adventsstjärna kom till sverige för mindre än 100 år sedan (1930 talet) fanns inte när min mormor va liten . när mamma va barn på 1970 talet så hade man bara en enda julstjärna. nu har vi typ julstjärnor och adventsljusstalkar i varenda fönster till och med på vinden och på verandan. men det är ju sååå mysigt! hemma har jag faktiskt två en gammal och en modernare. Ska sätta upp dom på tisdag haha! 
bild från i våras när körsbärsträden blommade och de va varmt och sol.
 
 

Onsdag

Har fullt upp i huvudet, massa skola! Mer än jag orkar och har lust. Men hade en mysig helg hängde med Max å Hugo drack vin och kolla kulturnatten i fredags. I lördags hjälpte jag, mamma och moster mormor att flytta fick med mig ett silverarmband as fina mini kaffekoppar och morfars gamla cigarett etui + lite cash. Lyckat. Va as trött på kvällen men pappa gjorde drinkar :). I söndags hängde vi också hos mormor sen köpte mamma och jag vinterskor. På kvällen träffade jag Selma å Emmy å käka mat 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻 sen har jag typ pluggat..... Hade iaf assss bra träning idag så himla kul!!! Typ enda träningen den här veckan ... 

På önskelistan Hur typiskt mig att ramla första dagen med snö..? Hahah tappade även klacken den kvällen. 

SåååÅå bra kväll

Matchen gick sådär missade en viktig serve men fick in en del serves. Vi va bara fem spelare varav 2 tjejer mot 6 killar. Hade varit en spännande match om vi också varit sex st blev ändå 21-25 i andra set. Fick skjuts till Älvsjö såg norrsken!!! Köpte mandariner och en kanelbulle och godis till middag eller tröstpris haha. Åt gröt typ halv fem till middag. Har tre st mini mandariner och en kanelbulle å lite godis i magen. Kom hem runt 21.30 och nu har jag städat, diskat, vädrat mattor, torkat golv, bytt lakan och vikt alla kläder i garderoben! Klockan är typ 01. Borde sova är lite hungrig hahah måste även plugga - skriva massa projekt plus en "uppsats" på 4 sidor. 


Syns ju inte super mycket pga mega dimmigt haha och åkte bil...