Dåligt

Har varit sämst på att uppdatera här men haft en hel del i skolan på sistånde. Satt typ hela dagarna förra veckan hann inte ens träna eller laga mat. Men blev typ klara i fredags (satt till 8 på kvällen!!) skönt att ha lämnat in och redovisat nu i alla fall!! Typ först med att lämna in.. Så sjukt mycket en del grupper har suttit hela helgen å typ 13-14 timmar om dagen! Men aa fick tillbaka träinlämningen med ett p+ sååååå skönt!!! Har tre små inlämningar kvar å sen tentorna då :).
I fredags hade jag lite kompisar här å gav alla socker koma(?) käka pizza å drack drinkar. Alla var super trötta så de va skönt typ alla åkte hem innan 1. Dom flesta skulle till skolan på lördagen hehe. Hade bakat massa i veckan fick värsta sugen. Chocolate chip cookies, kolasnittar, kladdkakemuffins och nutellapopcorn. Åå ja min kyl är fortfarande full av sötsaker. Vaknade upp med Linnea i lördags å hade mys morgon käka frukost å kolla tv i sängen hela förmiddagen. Va i centrum med Sanna köpte nagellack en klänning knästrumpor och en sport-bh tjohej. Sen typ diskade hela kvällen haha. Kommer inte ihåg vad jag gjorde i söndags antagligen sov? Målade? På kvällen såg jag i alla fall the martian med Sara Elisabeth och Chriss tyckte att den va bra!! Feel good film och spännande :)) har virkat lite också :))) idag har jag tränar å varit i skolan imorgon är jag ledig å så kommer mamma till Sthlm så hon ska få bjuda på lunch 😁 har inte så mycket bilder från veckan men här är två från i fredags när vi vräkte i oss pizza!


Dröm kökshyllan. Vill ha en sån 60(?) tals köks hylla med baksaker och ljussljnga. Men i mörktträ. 

ÄLSKAR bar stolarna! Och vill ha ett sånt köksbord!! Men tar såå mycket plats att ha bänkar.. finns i alla fall liknande på Ikea som också är super snyggt!! 

Kommentera här: