Bra

Seriöst hur bra liv har man inte? Klockan är halv 3 (skulle ha tvättat håret -.-) är klar vaken så typ raderar / mest kollar på bilder i telefon. Asså tänker typ att sommaren inte va så nice dåligt väder och jobbade massa. Men asså hur bra va den inte? Hängt med massa fina vänner gjort massa roliga saker druckit vin gosat mega mycket med valp kollat beachvolley ätit sushi druckit drinkar gått på bröllop och varit i Budapest med min bästavän gått på spa och naprapat ätit god mat grillat med vänner osv . Så himla lyckligt lottad!!! 

Bästa hunden och bästa valpen. Hur bäst är det inte bara att få vakna å sova å gosa i sängen med en lurvig typ?! Såååå bäst! 
Va på Pride (?) fick Pride tåg iaf
ätit blåbärspaj och plockat svamp med mamma å pappa
solat på brygga gått på "tinder fest" med Sanna å det va en superdag! Hitta uteservering ute i typ ingenstans med solnedgång!!!!! 
Va på Liseberg med små kusiner å lillebror 
poolparty 

Virk å te

Är typ hostig så va i skolan från kl. 8 och räknade trä gick hem å käka å sov vid 2-3. Pluggade ännu mer och sen drack jag te och virkade hemma hos Sanna. Helt okej onsdag ändå, typ kommit en bit även om jag fick göra om typ allt ........ Även hunnit fixa lite annat typ diska, prata med försäkringskassan å såååå :) 

Klockan är 23.36 borde tvätta håret för är mega äckligt men börjar kl 08.00 imorgon och vet inte om jag orkar. Sååå jobbigt!! En annan jobbig sak är att jag missa träningen pga hos så ledsen! 

Sjukis

Haft en super helg och en dålig måndag. 
Skulle börja 08.00 (ingen akademisk kvart) tydligen as viktigt men läraren kmr inte förens 08.15 ändå?? Sen vänta i 45 min till för redovisningen??? Kunde sovit en timma till. Gick hem å sov till 12 ish. Gick på promenad för va as mycket sol.. Började ös regna. Man ba kul? Nu har jag bosatt mig i sängen med en baugett å creamcheese. 

Kom hem tidigt i fredags så hängde med pappa å valpen!!! Käka lasagne å drack massa rövin. Åkte till Max å Danne å hängde med Emmy å Hugo å blev as full på kir. Sen hälsa vi på JG på jobbet å sen va klockan halv 2 å vi skulle egentligen gå ut men köpte cheese å åkte hem. I lördags va jag på stan med mamma kl 10!! Åt mys frukost utomhus!! Mötte upp Selma å köpte present till kvällen. Gick på 18 års fest hade kul. :) å i söndags va jag sjuk men följde med på födelsedagsfika hos farmor fick smörgåstårta världensbästa. Fick till och med mig resterna hem så ska käka det snart!! 


Bästisar på East west. sushi å bästisar kan de bli bättre? Tror inte det 

Sola med hunden 
Gjorde även gurka med mamma. Så himla gott käkat en hel burk själv sen sist...