Update wait whaaaaat

Så att har varit ett tag nu... mest jobbat å sånt. Har hänt en hel del gått på mina första dater haha! Galet. Katastrofala 😳 men ändå en del ok. Kan kanske berätta mer om alla dåliga dater en annan gång(?) what to not do....

Har varit på mini semester i Danmark och va fantastiskt! Seriöst så bra!!. Åkte ner i onsdags började så klart med att planet va sent, men vi kom fram. Bodde på kontoret, seriöst finaste kontoret hade kunnat bo där jämnt! Så himla mysigt!! Högst upp i en gammal industribyggnad, (as jobbigt att gå upp för alla trappor dock!!) med trägolv och loft. Träpelare och balkar i vitt med högt i takt. Va bara så fint!! Käkade på massa Fancy restauranger för hört att de är sånt man gör i Köpenhamn inte så imponerad av maten. Sen hela torsdagen va vi på musholmen en annan as cool byggnad som aart varit med och designat. Helt handikapp anpassad! Va skenor i taket på rummen, käksbänkarna var höj och sänkbara och fanns duschsäng(!) så tävlade i rullstolsinnebandy klättrade och lektelekar. Sen var det julbord och fest. Maten var god, helt annorlunda från svenska julbordet. Började med sill och kavring. Till brödet serverades det även sås och grisfritt och typ panerad torsk?
Dom sjöng inte heller snapsvisor.. "huvudrätten" va sen mer bröd, och sjuk många olika såser och röror. Räkor, lax grillad och gravad, rostbiff, typ fläsk och appel gryta, fläsk i ugn(?), knaprig skinka.. blandade griskött i form... anka, korv (as god) med grönkålssås rödkål, koktpotatis, leverpastej som såg ut som köttfärslimpa, andra skinksorter... säkert glömt hälften men de bästa av allt va i alla fall brunpotatis! Så stört gott!! Typ koktpotatis som man karamelliser. Tror jag. Till efterrätt blev det risgrynsgröt med sås till... och ostbrickor sen kunde jag knappt stå efter att h provsmakat typ allt på hela bordet. Gick tillbaka till rummet halv 5. Så va en seg fredag cyklade runt i Köpenhamn i 5 timmar och turistade. Hade så ont i fötterna att jag köpte ett par nya skor på hm. Åt rödkorv gick på massa julmarknader, hängde i nyhaven en liten sväng i Christiania innan jag mådde illa av lukten, men fanns en as fin julmarknad där. Det böjds på sol så de va super mysigt!! Sen på kvällen va vi ute och käkade och sen va vi mega trötta köpte lite vin och jobbade en timma haha.
I lördags började vi med brunch och tittade på lite arkitektoniskt kända byggnader innan jag tig tåget till Lund. Träffade Anton, Chris och Maja käkade massa mat drack lite vin och titta på Nobelmiddagen men snackade mest om allt och inget å tittade på Lund. Kom tillbaka till Köpenhamn på kvällen.

Grsttis om ni orkat läsa hela vägen hit!! Nu ska jag skriva om det jag nästan började med att skriva! Den nästan perfekta daten! Tinderdude arkitekt. Vi gick på tivoli och för er som inte vet så var det helt magiskt vackert han va väl inte helt perfekt, mest för att vi inte förstod vad varandra sa. Men tivoli på julen åk dit!!! Asså de va så galet fint!! Hur mycket lampor och ljus som helst!!

Va tusen gånger vackrare i verkligheten!! Va i alla fall supermysigt trots kommunikations problemen, han va ändå as bra på engelska så va lugnt. När de stängde vid 12 så gick vi till en as mysig bar typ Livingroom(?) drack drinkar och pratade tills dom stängde.
Idag fortsatte turistandet på cykeln i ytterligare några timmar, såg sjöjungfrun! Å de va det för orkar inte skriva mer och så ska jag sova.

Lever i alla fall och på tisdag är det diplomering så måste sy klart klänningen tills dess... eller mest välja skor och om jag ska ha släp.
En annan kul sak är att jag har fått förlängt till sista mars så blir kvar i Örebro ett tag till. Kom även in på en massa kurser som jag sökt på Uni. Har spelat en del volleyboll, börjat sticka en del och tittat på sjukt mycket serier. För övrigt hade dom sjukt gott bröd i Danmark typ allt var surdeg och dö gott.

Haha just klippte även av drygt 20 Cm av håret!!

före

Kommentera här: