fredag

dricker vin och läser om asplund går sjukt långsamt men rätt trevligt kollar massa makeup videor på youtube och sätter på för mycket smink. har sjukt mycket i skolan. typ döds mycket och måste söka jobb och är typ en vecka kvar tills redovisningar å såååå jaaa vi får väl se hur det går. ska skriva 12-15 sidor om gubben skrivit typ 2 haha. jaja finns sjukt mycket att skriva om och han har gjort sjukt mycket men ändå segt. men en tenta 1 lång uppsats och 2 grupparbeten. SEN EXJOBB OCH SLUT omg. har så mycket att göra och as lite tid så stressad jaja ska försöka fortsätta läsa lite och sen sova, träna och bli smal hahaha går sådär va men åhhhh livet är kul tycker om att vara i skolan för har en söt pojk att titta på ;) livet är så mycket lättare då! 
Igår käkade vi lunch på komunhuset de va nice träffade även bella efter skolan gick på stan å käkade på vapino. skulle egentlige följt med dom ut men idag men alldelles för trött efter typ as många timmar i skolan!
Drömmer mig hit mest hela tiden . men bokade klass resa till amsterdam i alla fall! här är lite gamla semester bilder från tiden då man kunde sitta utan att se ut som micelingubbe...
 

Kommentera här: