Sen trend

2013 skulle alla ha thigh gap och tunnaste ögonbrynen
2015 ska alla ha största rumpan as markera ögonbryn (dragqueens make) 

2016 är året då jag??? 

Thigh gap är i princip en omöjlighet för mig. Fat thigh girl Ohh Yeah! Har väl ingen as stor rumpan men man har ju spelat en del volleyboll så den trenden är ju bra(?) fast fått för mycket konkurans om alla rump killar haha! Menar nu går ju alla runt men sååå snygga perfekt runpa buts! 

En annan gamal trend jag gillar är faktiskr sillisar! Vill faktiskt ha ett par silicon tuttar men skulle nog inte operera mig "bara för att". Så gillar jag även att "stickade" saker börjar bli lite trendigt asså handarbeten!  

Så för i år hoppas jag att handarbeten fortsätter vara poppis. Att träningshetsen och smalhets hetsen avtar men bara liten för älskar de egentligen(fast hatar) 

Ikväll ska jag i allafall äta sushi!!!!!!!!!! För ris är bra för maggen! Älskar att de finns massa restauranger i Örebro för älskar mat. 

Asså är typ minus 15 grader å va på morgon promenad med Sanna kl 07!!! Helt otroligt! Så stolt över mig själv! Va så här snygg när man kom hem å kinderna börja Tina....... Nu ska jag äta 2 rostis med ost och avokado å ägg! Lyx mackor! Älskar goda mackor! 


Kommentera här: