!!

Där va första halva veckan av exjobb gjord! Lämnade ett soligt Örebro efter en mysig helg med älsklingar för exjobb. Är ändå rätt pepp förutom att man måste stå på pendeln hem pga mycket folk... Går helt ok på morgonen så de är soft. Varit barnvakt ikväll annars har jag typ sovit bort all tid. 
Våffelmys med bästisarVärldens glittrigaste klänning 

Har typ sett ut så här all the time. Mjukisar och vin i handen! 5/5 


Sova

Efter att ha panikpluggat hela natten tisdag onsdag Såg jag faktiskt tro det eller ej hopp efter tentan!! Finns en liten chans att jag klarade den!!!! Så glad. Hasen cirka 24 as bra timmar efter tentan! Vi fick skjuts in till stan hängde med Katti, lämnade äntligen tillbaka böckerna, åt as god vegan sushi. Lämnade blod - höll på att dö av för mycket mat i magen för åt såååå goda fröknäcke mackor efteråt. Gick på stan köpte menskopp(!!!!) och smink. Sen drack vi vin å käkade middag med klassen. Va hos Martin och sen spelade vi biljard och pingis. Sov hos Martin å va as fint väder typ låg i solen å käkade bullar vid vattnet och delade på pizzor. Åkte hem med kaos tåg va as trött och irriterad men fick Saigon när jag kom hem å sen badade jag och gick å la mig typ kl 8 haha mös lite med Balder å nu har jag sovit i tyo 10 timmar hahaha. 
När man ba vill dö över en tenta

Har tena på onsdag kommer inte klara den å så äre med det. Blir bara mer stressad ju mer Jag läser för inser att jag verkligen inte kan ett smack! Enda bra idag är typ att exjobbs mötet gick bra, å nu är vi på g! Har kontaktat skolorna och vi ska få komma dit och göra undersökningar! Sen köpte jag 500g jordgubbar för 10kr så de va Nice hämtade ur kläder som jag beställde. Har bestämt att jag ska ge blod på onsdag för första gången. Jaaaa annars så suger typ allt. Dricker för mycket alkohol men det är Nice. Äter för mycket mat å chips å sånt men det är typ livet. Tränar för lite men köpte en tränings helg eller Aa 3 pass plus lunch med pt för 750kr så de va ett kap! 
Va i Amsterdam å de ägde
Spenderad förmiddagen med att kolla på youtube vill typ sy en massa saker nu köpa massa tyg å ba leva livet