Lite bilder

I måndags hade vi examens middag de va kul! Idag badade jag!!!! Annars har jag typ bara jobbat med examensarbetet.  
Men massa selfies från måndags då! Hade as fina fransar på juuuuu


snabbis

Håller på att skriver examensarbete för fullt och ska snart ut och träffa lite vänner för att spela beach!

fick en fråga om mitt kommande jobb. som dom som följer min instagram vet har jag fått jobb i örebro. På ett danskt arkitektkontor som heter aart. Det är en projekt anställning och ska vara en del av dom som ritar på nya USÖ delen (sjukhuset). Drömmen har varit rätt länge att jobba på arkitektkontor allra helst med stora projekt och sjukhus så känns så himla perfekt. Har väl en liten hemlig dröm att vara doktor men är alldeles för rädd för blod och läskiga sjukdomar. Är inte heller världens bästa personmänniska utan brukar tänka att folk får ta mig som jag är. Inte jätte känslig till signaler utan kör ofta mitt egna race. Det betyder inte att jag inte bryr mig om människorna runt om mig för det gär jag verkligen! men aa skulle inte passa som läkare haha :)
här är en as gammal bild från ett av mina favvo ställen 

Natt tankar

Hur kan man vara så nära drömmen och va tom? Har typ fått drömjobbet(!!) men känner just nu att jag inte har något att kämpa för? Vad vill jag med livet? Har inga konkreta mål alls! Förutom att jag vill ut och resa och köpa finaste lilla lägenheten någonstans! Känns så konstig och är livrädd för att det inte alls är vad jag vill göra i framtiden?! Vill typ ha något att kämpa för? 

Mardrömmen är att slösa bort livet, tänk om man inte är här om några år? Utan att ha lämnat avtryck. 

Har inte ens karriärs mål? Känns som att alla har de. Vill mest ha ett jobb som är så kul att jag längtar efter att gå dit och inte vill gå hem. Avundar dom på kontoret som alltid är där. Vill vara så jag med, älska det jag gör. Visst hoppas jag på att ha någon att älska å familj och allt sånt där. Men hur underbart vore det inte om jobbet var ens hobby. 

Annars så titta jag på the danish girl idag och grät så mycket. Så himla fin kärlek så man typ dör! 
Var och "drack" öl finaste golvet