Slutet innan början

Snart Valborg hörre ni! 

På måndag drar jag till Oslo men har semester i typ en månad ska jobba lite här och lite där i maj. Blir nog bra, mjukstarta lite. Var ledig idag så himla skönt jobbat typ as mycket övertid din senaste dagarna! Lämnade in projektet igår så sjukt! Jobbat med det sen i juni och nu äntligen är det nästan klart haha! Firade med aw igår skålades med bubbel och massa gott! Kommer sakna alla och jobbet så mycket!   Imorgon åker jag till Stockholm! Ville bara säga hej! Nästa gång blir nog från Oslo! 

Söndag! En vecka kvar

Heeeej friends! 

Har flyttat hem till mamma och pappa en veckan nu men har knappt varit hemma. I fredags va jag hos Jessica som fyllde år jobbade hela lördagen flyttade till oslo(!!) eller ja mina prylar åkte dit och är framme! Va på fest i lördags mitt emot kontoret och ledig hela idag lovely!! Träffade Chris gick på prommis i skogen sen kollade jag volleyboll matchen Örebro tog brons!! Fett! 

20/4

Sååå va påsk i helgen! Hade avskedsmiddag med mamma å pappa annars så har jag mest jobbat ätit takeout, druckit vin och jobbat jobbat jobbat! 

Mindre än en vecka kvar nu! I helgen flyttar mina saker till Oslo! Hadeeeee