Oslo

Officiellt! Nu har jag skrivit på alla papper så om två månader flyttar jag till Oslo! Enda som är kvar att fixa är lite kring flytten och lite papper som ska skrivas på för ska hyra ut lägenheten här i Örebro! Galet!
Den här veckan har det varit fullt upp! Har gymmat en del och även spelat volleyboll! I lördags hade vi match som tillslut vanns med 3-2 så det var skönt! Har även bowlat med jobbet, städat lite, spelat biljard och varit på bio. Hann även med att träffa kusinerna hos mormor i lördags och käka middag med Bella Ida och Emelie drack massa vin och tog en dans på strömpis. Igår sov jag mest hela dagen var en sväng hos mamma och pappa som bjöd på mat. Ikväll ska jg träna och städa och tvätta... rolig måndag sådär.. fattar inte hur det kan bli så himla skitigt när man knappt är hemma?! Den här veckan ska jag sticka klart en filt(!!) fira mormor och träna en massa (såklart så ska jag dricka orimligt mycket vin med!)

Lägenhet

Det jag tänkt mest på är nog lägenheten den här veckan. Funderar på hur jag kommer att minnas den här tiden efter examen.. typ ett år i Örebro jobbade med Sweco på usö bodde i en liten 1a på väster osv. Är egentligen nöjd över min lilla lya, lite stökig ibland mest i köket men det slipper man se så gör egentligen inget. Lite kläder på soffan men annars väldigt trevlig.. typ tänka på sommaren i hängmattan med massa böcker, en liten tid när jag Emmy å Selma va i samma Stad :). Annars så har jag skaffat gymkort igen(!!) haha hängt med bästisar och sett 50 shades of darker.