Midsommar på västkusten

Bästa jag vet kan vara att bada naken mitt i natten när alkoholen håller på att försvinna ur kroppen typ, när det är varmt både i vattnet och i luften! 

Midsommar innehöll som vanligt drama skratt och tårar. Men fick spendera helgen med finaste kompisarna i en stuga på landet med bad sol regn och sill! 

Spendera en kväll med jobbet och käkade hummer och massa räkor! Hängde på massa fina barer och tog kort på taken.
Firat Sofias 24 års dag. 
Druckit vin på åkerbrygge, käkat middag där med blivande roomies och bakishängt där! 
Cyklat ut till en halvö och ätit massa sushi och hängt en varmsommarkväll vid havet!
Tittat klart på skam. Älskade skam! Åkte förbi skolan som ligger rätt nära där jag bor.
Tagit fula selfies

Är väl ca det jag gjort sedan sist. Har även bakat orimligt mycket kakor som blev väldigt uppskattade köpt en massa nya skor och kläder och tvål. Mhmm kommer va så snygg och lukta mums! Har även ätit sushi typ varje kväll och bara njutit av Oslo! 

Osammanhängande men lever och lajf is good! 

Update

Har det så bra! Spenderade helgen i Barcelona, vilket ställe!! Hängde på stranden hela dagarna / på poolpartyn och hela natten på VIP-en. Så galet hur vissa människor kan spendera pengar. En kille hade sönder en 7L vodka och ingen brydde sig (!) dom viftade bara in en ny! Typ champange kom i 3liters flaskor som var större en hela mitt liv. Är som vanligt sämst på att ta bilder haha men men. Här kommer lite Barcelona bilder, och ja F*CKING micheal jorden gick förbi(!!) 

Oslo är fint, har haft aw med jobbet, hängt med roomies och varit sjuk... men ska upptäcka stan snart! Från toppen av den ljusblåa byggnaden i Barcelona taggen