26 mars

En vecka till har gått och nu är det bara en månad kvar tills jag flyttar till Norge! Sjukt. I måndags hade vi sista inlämningen av gransknings handlingar på jobbet. Jobbade till 21 och tryckte största kycklingrullen på typ 3 sekunder till middag haha mådde så illa efter det. I tisdags träffade jag bästisar käkade mat å pratade om allt och inget <3. Hade aw i onsdags  va kvar till typ 2 på natten spelade bridge drack vin och åt ost. 

Har även hängt lite med mamma å pappa  i veckan druckit vin som jag fick i julklapp av jobbet så himla gott och så lyxigt att inte behöva laga mat!! Igår var jag i Romme med Martin och Markus sen var jag ute på satin med lite kompisar. Idag är det super mycket vår är så trött har mest kollat på film och solat på balkongen. Gjort as god sallad och ska nog börja rensa kläder. På tiden men så tråkigt. Har i alla fall bokat flytten så 23/4 är jag i Oslo! Galet. 

Har som vanligt inte tagit några bilder haha


Födelsedagsveckan!

Idag är det onsdag, så exakt en vecka sen jag fyllde år. Firade med familjen käkade pizza och drack vin. I torsdags va jag ute och drack lite drinkar med några från jobbet :) och i fredags firade vi Joel och mig hemma hos mamma och pappa med farmor och mormor. I lördags var jag super produktiv, gick upp och gick på morgon promenad, simmade och dömde volleyboll. Sen tog jag tåget till Sthlm köpte massa stuff bakade tårta med Bella, lite födelsedagsfirande på shaians inflyttningsfest. Tog en sväng på Stureplan tills käkade massa bakis mat å det var den helgen. I måndags gick jag hem från jobbet och va mega trött somnade typ klockan 9! Haha igår hade vi bridge AW och sen spelade jag lite volleyboll! Nu ska jag snart iväg och käka sushi på East west med Selma!

Oslo

Fick kommentar om att berätta mer om Oslo.

Har bara varit i Oslo en gång plus en gång på flygplatsen men det räknas inte.

Just nu jobbar jag på ett företag som heter Aart, som är ett danskt arkitektkontor. Har en projektanställning för h-huset (utbyggnad av universitetssjukhuset i Örebro). Har i princip fått en förlängning (och en fet lönehöjning!). Tanken med Oslo är att jag ska sitta i två stycken sjukhusprojekt, ena sjukhuset byggs i bergen och andra i Stavanger vet inte så mycket om projekten mer än att dom är stora. Stavanger är ett nytt sjukhus på drygt 300.000 kvadrat och budgeten är typ X.000.000.000 norska kronor om jag förstått rätt så är sjuka siffror. Bergen är lite mindre men har också en sjuk budget på flera tusen miljoner.

Om Oslos så vet jag typ ingenting, men hoppas att allt går bra! Att jag får lägenheten uthyrd osv, har boende från 1/4 i Oslo och jobbet känns bra. Vet ju att jag kan är orolig för norskan, förstår verkligen inte norska. Dessutom så pratar hälften av kontoret i Norge danska så kommer verkligen vara helt lost. Hoppas att det löser dig fort! Plan b blir engelska haha. Hoppas att jag hittar till lägenheten och sen till jobbet bara haha! Är i all fall gång avstånd till kontoret.

Ska bo i kollektiv med 3 andra svenska tjejer men det känns super bra :) betalar orimligt mycket för minst rummet men läget är värt det! :))

Kommer så klart att berätta mer när jag väl är där men fråga så ska jag göra mitt bästa för att svara! :)